2014/01/12

Silvie_ART: profesionální scrapbookerkou

Nechci říkat, že jsem to vážně nečekala, ale je to skutečně tak.
Když na podzim vyhlásil tým PaperoAmo soutěž o dalšího člena na rok 2014, ani jsem neměla v plánu se přihlásit. Taky toho před Vánocema bylo hodně a já neměla čas na žádný speciální projekt. Vyráběla jsem kity, hledala ty nejlepší dárky a nejlepší obal a nestíhala jsem ani scrapbookový diář.

Nakonec je ale možná lepší poslat něco jen tak, než dělat speciální projekt na soutěž, protože jsem na poslední chvíli poslala dvojstranu z jednoho trochu tajného projektu (bude to dárek), kterou jsem dělala někdy na podzim... a ono to vyšlo!
A proto se můžete těšit 23. ledna na můj první článek na blogu PaperoAmo a 26. na nějaký krásný projekt z toho dokonalého lednového kitu, který bych si musela stejně koupit, i kdybych nevyhrála, protože je vážně úžasný!

Určitě se budu nadále věnovat i tady našemu malému scrapbookovému diáři, který vás doufám všechny motivuje k tvoření! A držte palce, ať se mi v týmu PA daří!

soutěžní projekt
PS.: Měla jsem tady takovou malou soukromou soutěž, že kdo dá na náš blog 111tý komentář, dostane od nás nějaký malý dárek. Zapomněla jsem to sledovat a nakonec jsem ten komentář s číslem 111 napsala sama :D. Takže se odměním a soutěž běží dál, takže kdo napíše 1111tý komentář má u mě velký dárek!

1 komentář:

  1. Jsem na tebe pyšná, ale to už jsem ti psala :-D :-) Ať se ti tam daří :-* Kdyby tě nevzali, litovali by :-)

    OdpovědětVymazat