2017/05/06



Tak je to tady. Zase máme mezinárodní den scrapbookingu. Oslavujeme tvořením, novinkami, soutěžemi a prostě klasicky, velká párty na blogu PaperoAmo.

Jako obvykle jsme si vymyslely s holkama z Design Teamu PaperoAmo nějakou kulišárnu. Tentokrát jsme na sebe byly celkem hodné. Stránky za hodinu už dělat stejně umíme a k tomu byly tři podmínky, pro každou jiné.

Já to vyfasovala takto:
Použij dřevěné výseky, dva typy písma (abecedy nebo ruční, nebo kombinace) a vodovky (alespoň tři barvy)
Tak jako totál na pohodu, žejo?! Sice se stěhuji, celá pracovna je v krabicích nějak ještě a absolutně netuším, kde jsou nějaké vodovky. Nakonec se teda objevily naštěstí, tak jsem si udělala pár květinek.
Použila jsem jeden starší kit PaperoAmo. Já už totiž neumím asi ani tvořit jen tak "na blind". Barvy normálně moc nepoužívám, protože je to zdržování a bordel, takže to bylo celkem osvěžení, něco s nima namalovat za hodinu.








Nejoblíbenější produkt PaperoAmo? Jejda, to jsou všechny přece! Kdo by chtěl tvořit z těch amerických materiálů, když máme tolik krásných českých nálepek, razítek, výseků, ...!
Chtěla jsem vám trochu připomenout tyto moje super samolepky do diářů. Na eshopu je máme v různých barevných odstínech. Za mě jsou nejlepší ty nejbarevnější! Ale máme něco i pro žluťásky, růžovky a modromilovníky. A jsou všechny skladem!



No a ještě trochu toho bulváru. Co o mě asi nevíte?
- měřím 172+12 cm
- miluju snad všechny sporty... v televizi
- neumím dát hlavu pod vodu
- v jednom roce jsem zvládla mít trojku z chování i maturitu s vyznamenáním
- mám doma i něco, na čem nejsou hvězdy, pár věcí

A nakonec mám na vás ještě otázku. Připravuji další sady samolepek do diářů a budu moc ráda, když napíšete hesla, které zaručeně v diáři potřebujete a chtěli byste si je tam lepit.

Každý, kdo zanechá komentář s odpovědí, se zařadí do velkého losování o poukaz na 300 Kč v našem eshopu. A protože už jste na konci a komentář jste určitě dali u všech článků, máte šanci až na 3000 Kč! A to se vyplatí!

Tak sledujte dneska celý den blog PaperoAmo, kde slavíme. Tvořte a za rok asi tak zase tady u mě :)

33 komentářů:

  1. Mě by se líbily nálepky ve stylu sourozenecká, tetickovska a stryckovska hesla, prostě taková. Ta rodinná :)

    OdpovědětVymazat
  2. v diári? no mne by sa hodili klasické na domáce práce, ktoré si niekedy vyslovene musím naplánovať :-D alebo možno jedlá na varenie....rovno by to bola inšpirácia, čo variť, lebo niekedy sú mamy už skutočne bezradné, čo ešte vymyslieť :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Diář si nevedu a obdivuji vás všechny, co ano! Pokud bych ho měla, líbila by se mi hesla nebo citáty na každý týden :)

    OdpovědětVymazat
  4. Diář si nezvelebuji, možná by se mi jen líbila hesla nebo přísloví (nějaká vtipná), která by se hodila k danému měsíci.

    OdpovědětVymazat
  5. Pro diář? Schůzka, Kafe, Meeting, Kadeřnice, Manikůra, Oběd, Výlet, Golf, Sport, Cvičení, kino, divadlo, výstava, kultura...charakteristiky: důležité, super, pohodička, makačka...ufff...už mě nic dalšího nenapadá :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Nějaká motta nebo citáty pro každý den nebo měsíc... nebo třeba "rodinné" nálepky :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem ráda, když do diáře načmářu, co mám udělat a kde mám být, takže fakt nezdobím.. Ale možná by byly fajn takové ty domácí opakující se čínnosti 'rutiny'..

    OdpovědětVymazat
  8. Rodinné, typu: úklid, velký nákup, jídelníček apod.

    OdpovědětVymazat
  9. líbily by se mi nálepky ve stylu inspiračných karet, jako jsou třeba karty z knížky 4 dohody. Anebo ty citáty.

    OdpovědětVymazat
  10. Nejaké motivačné citáty alebo pekné myšlienky. Niekedy chcem len zaplniť prázdne miesto v diári a tie nálepky v štýle "to do", "important", "today" sa mi tam nehodia. Potom ešte nálepky týkajúce sa upratovania a domácich prác. Možno by mi to išlo lepšie, keby som si mohla do diára nalepiť nálepku :-)
    Andrea Trokanová

    OdpovědětVymazat
  11. Já si do diáře lepím pouze washi tapes, kterými si rozděliju měsíce a týdny. Takže mně by se hodila páska s názvy měsíců, nebo týdnů, příp. dnů.

    OdpovědětVymazat
  12. Diář používám pro zapisování všech schůzek a akcí a činností, které máme. Teď mě bapadá asi jen toto: Vyzvednout ...; Objednat ...; Dnes zařídit ...; K snídani:; K večeři:; Plán na víkend:;

    OdpovědětVymazat
  13. Silvi aj tvoja stránka je krásna a za hodinu aj s maľovaním tak to by som nedala. ale tie maľované kvietky sú TOP. Ja svoj diár nevediem (je vystavený na polici :-) ale väčšinou si tam asi každý značí svoje činnosti, stretnutia, lekára, príp. nejaké iné povinnosti... Možno by sa hodili nejaké "rodinné" nálepky /grilovačka, výlet, ZOO a pod. a možno už také niečo je len som to nezachytila :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Diář si vedu, ale jsem flákač a většinou zapisuji jen schůzky a aktivity dcer, návštěvy lékařů, atd. Moc se mi líbí, co navrhuje výše Monča Pestrová ;-)

    OdpovědětVymazat
  15. Poprvé do skolky. Škola je vsude. Vůbec všechny ruzne poprvé by se hodili 😂 Rodinné setkání, s babickou, s mamkou, s kamoskou, dame kafe, na dortik, na drink, jdeme na pivooo.

    OdpovědětVymazat
  16. Něco jako káva, oběd, večeře, pivko, schůzka, práce, cvičení, doktor, dortík, úklid, nákup, kino, divadlo, koncert, pohoda, relax, zařídit...

    OdpovědětVymazat
  17. Já mám teda nejraději, když je to heslo znázorněno s obrázkem/ikonkou. A namátkově hesla, která si píšu: udělat objednávku, uklidit, návštěva, sedánek, uvařit, uklidit, dokončit, k doktorovi, dárek pro..., přečíst.

    OdpovědětVymazat
  18. Co bych tam chtěla lepit? Můj čas, Můj volný den, Můj volný večer ... :)

    OdpovědětVymazat
  19. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  20. Mě by se hodili jen ikonkk, "fajfky" jako hotovo...a pak používám třeba, narozeniny, svátek, doktor, udělat, termín, dokončit, na kafe, na víno, rodinná oslava, jedeme - na výlet, dovolenou...

    OdpovědětVymazat
  21. Samolepky "objednat papíry / čočky...a pak drobnosti pro zlepšení nálady..."usměj se" "sluší ti to " " to zvladneš" atd...

    OdpovědětVymazat
  22. moc mě toho nenapadá, snad jen víckrát výlet... Ale líbily by se mi větší nálepky s motivačními hláškami (ve stylu simple stories - https://www.simplestories.com/sites/default/files/products/4971.jpg )

    OdpovědětVymazat
  23. Do diáře si úkoly a akce píšu ručně, ale využila bych nálepky či razítka na věci, co se jednou za čas opakují, třeba ikonka kadeřnice, narozeniny, svátek, divadlo, kino, kávička, oběd s ..., večeře s ..., dovolená, ...

    OdpovědětVymazat
  24. Už to tady zaznělo. Mně by se také líbily samolepky spojené s běžným chodem domácnosti a rodiny týkající se úklidu nebo vaření.

    OdpovědětVymazat
  25. Kurňa holka tys vyrostla:-) no mě by se líbily nálepky i třeba když se něco nepovede.. jako trapas, průser, to bylo něco, ach jo, mám depku aj.

    OdpovědětVymazat
  26. Silvi, zkouším spíš vymyslet, co máte doma a nejsou na tom hvězdy a asi to opravdu bude jen pár věcí. :-)
    Hesla mě napadají různá: trénink, sedánek, office day / účty, odjezd, příjezd, hlídání, ... Tak třeba se něco využije. :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Tvá stránka za hodinu je boží, ty vodovkové kytičky jsou dokonalé.
    Co se týká nálepek, tak by se mi hodily nějaké styl nakupování. (Verča Sembolová)

    OdpovědětVymazat
  28. Jak to tak pročítám, dost se to opakuje, ale určitě všichni z nás navštěvujeme doktora, zubaře, kadeřníka, kino, divadlo značíme si narozeniny, oslavy, takže něco v tomhle duchu:o)

    OdpovědětVymazat
  29. Vodovkové kytičky jsou boží,ty také zkusím.Já si deník nevedu,nestíhám.Mám jen do kabelky takový úkoláček.kam by se mi hodily nálepky na služby.Ranní,denní,noční,nákup,doktor,kadeřník 👍

    OdpovědětVymazat
  30. teda ty kytičky jsou fakt parádní! Diář zatím nemám, ale asi bych brala klasiku jako: sedánek, večeře, výročí, kino, doktor, kadeřník, vínko, dovolená...

    OdpovědětVymazat
  31. tyjo tak tobě se LO povedl parádně!
    Mám jen bullet journal a tam bych asi užila klasiku - jídlo, výlety, hospoda, divadlo, kino, sraz s..., sedánek, deadline, volno...

    OdpovědětVymazat
  32. Diář zatím nemám, ale kdo ví??? Hodilo by se: doktor, masáž, bazén, sauna, nezapomenout, zavolat, koupit, kino, divadlo, zamluvit, cvičení, suplování, přinést......

    OdpovědětVymazat
  33. ZA PŘÍTOMNOSTI NOTÁŽE JSME VYLOSOVALI KOMENTÁŘ ČÍSLO 17! Petra Vicková! O výhru se prosím přihlaš na atelier@paperoamo.cz

    OdpovědětVymazat