2015/05/02

paperoamo BLOG HOP


To už je zase rok?! No tak Hopsem, hoptam, oslavte dnešní den scrapbokingu čím?! Scrapbokováním!

Náš Paperoamo design team si pro vás připravil malé nakouknutí, co zrovna leží na pracovním stole, jaké vaše i cizí projekty se nám líbí a třeba trochu inspirace, co nakoupit u nás v eshopu.
Ale hlavně, jak je u nás zvykem, máme tady nějaké soutěže a dárečky!


PŘIPRAVUJE SE...
...u mě se pořád něco připravuje, zrovna dělám hlavně malá alba a teď dodělávám INSTABOOK ještě z 2014. Já na svůj instagram každý den přidám jednu fotku. Prostě takový můj časosběr, který se musí samozřejmě stát scrapalbem :P. Podrobnosti brzy na Paperoamo blogu.
 
INSPIRUJE MĚ...
Kristína. Já ty její kouzelné věci prostě zbožňuju! Já vím, že ji všichni znáte, ale třeba to připomenout!







PĚT PRODUKTŮ, KTERÉ MILUJI...
...miluju všechno na NAŠEM E-SHOPU :D ale když jsou na tom hvězdy, tak dvojnásob :P
papíry 6×6 jsou pro mě stále ta nejlepší scrapvěc | plastové ozdoby | pěnová abeceda | to nejlepší razítko | luxusní papír, který vás nikdy neomrzí!


a konečně SOUTĚŽ...
Napište komentář k tomuto příspěvku a v něm odpovězte na otázku: 
"Jakou novou rubriku / typ článku byste uvítali na blogu Papero amo?
Ze všech komentářů, které budou obsahovat odpověď na otázku vylosujeme v pondělí výherce POUKÁZKY NA 500 Kč NA NÁKUP U NÁS NA www.paperoamo.cz 


A teď už udělejte HOP na blog k Lei, kde na Vás čeká další porce inspirace a další výhra!

40 komentářů:

  1. Odpovedet nedokazu :-) Papero amo je o nekolik kroku prede mnou a ze vsech clanku jsem nadsena a jsou pro me jako zacatecnika novinkou. Jste skvele, jen tak dal. Jana Černotová stecovajana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Můj největší problém v Project Life je to, že si neumím vybrat jen pár fotek, mám jich moc a fakt tápu, podle čeho vybrat jen pár. Takže pokud by byly články na téma - mám moc fotek, co s tím :-) tak bych si velmi ráda početla (předem píšu, že dělat týden na 4 strany nemůžu, protože bych měla pak byt přeplněný alby a to se mi sem nevejde :-(

    OdpovědětVymazat
  3. Na Papero Amo vždy nájdem všetko (mixed media, project life, minimalizmus v projektoch zo simple kitu, zdobenosť a skvelé nápady pri projektoch z creative kitov, svetové trendy v scrapbookingu, nápady, inšpirácie, predstavenie zahraničných talentovaných scrapperiek, atď atď). Naozaj je ťažké nájsť niečo, čo na PA chýba, ale napadlo mi, že také videonávody (tvorba layoutu, albumu, pohľadnice) by boli skvelé ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Naprosto souhlasím s Kristínkou :) videonávody by byly super :)

    OdpovědětVymazat
  5. Milé ženy u vás se najde opravdu všechno, Kristína to napsala výstižně a videonávody jsou dobrá volba.

    OdpovědětVymazat
  6. Dělám PL ale moc by se mi líbilo vyzkoušet si více 30tkových stránek, tak třeba nějaké návody či sketche. Scrapbooking jsem objevila koncem loňského roku a od té doby denně sleduji blog papero a hltám každý nový článek :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Kristínka to vystihla přesně :-) Videonávody!

    OdpovědětVymazat
  8. Vše co jsem potřebovala, jsem v PA většinou našla, ale bylo by potřeba zvětšit počet kusů, protože se často stává, že některé věci mi někdo vyfoukne před nosem...

    OdpovědětVymazat
  9. Na blogu papero amo najdeme skoro vsetko :) ale vždy uvitam nejaky ten navod s prip. nejakou predlohou - na ulahcenie prace :) cize ako pisu dievcata videonavody by boli super :)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc by se mi libilo, kdyby jsme si mohly, napr. formou ankety, zvolit produkt, ke kteremu by nejaka sikovna duse z DT vytvorila projekty ci navody :-). S napadem na videonavody naprosto souhlasim, to by bylo uplne skvele :-).

    OdpovědětVymazat
  11. Líbí se mi videonávody i nápad Míši K.
    Uvítala bych něco jako netradiční scrapbooking (využití jednotlivých prvků scrapbookingu v jiných výtvarných/nevýtvarných technikách a oborech - takový mezioborový scrapbooking) :)) Zdravím a přeji ať se daří!

    OdpovědětVymazat
  12. Těžko říct, co chybí. Souhlasím s videonávody, byly by skvělé. Za sebe bych možná uvítala nějaké pravidelné sketche, nejlépe stránek 12".

    OdpovědětVymazat
  13. Mě by se líbila rubrika, ve které by byly např. sketche, sladění barev nebo tvoření s minimální zásobou materiálu pro nás začátečníky a více scrapstránek 12" :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Videonávody, ty by byly určitě parádní. Sketche by taky byly fajn a určitě i sketche na výrobu vlastních PL kartiček :)

    OdpovědětVymazat
  15. Také mě napadly videonávody, ale vím, jak je to s videonávody komplikované :-) Docela by se mi líbila rubrika "Novinky ve světě scrapbookingu" - takový přehled toho, co je od jednotlivých výrobců nového ... na co se třeba můžeme těšit u vás v e-shopu. Sketche jsou také super ... rozdělila bych to na stránky, přání a PL kartičky.

    OdpovědětVymazat
  16. Uvítala bych sketche PL, stránek i přáníček, taky rozděleně jako Monika, je to pro mě takový "donucovací prostředek", když mám každý měsíc nějakou insiraci :-) A pokud mohu, tak v eshopu bych uvítala možnost vyfiltrovat si jen zboží skladem. Pokud tam taková volba je, zatím jsem ji neobjevila. Jinak jsem naprosto spokojená zákaznice :-)

    OdpovědětVymazat
  17. asi se nebudu lišit od ostatních, jak píše georgy i pro mě jsou pravidelné soutěže donucovací prostředek ke tvoření a videonávody v češtině by byly super :-D

    OdpovědětVymazat
  18. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  19. Moc se mi líbí představování nových trendů a vychytávek - taková ochutnávka nových produktů, které nutně potřebuji a ani o tom nevím :-D

    OdpovědětVymazat
  20. Já zatím na paperoamo našla vše co jsem zrovna potřebovala, ale občas bych uvítala článek, kde by byly konkrétněji představeny některé kity/čtvrtky atd .... z těch pár náhledů občas nevím ,zda by se mi daný kit líbil a hodil, tak si na něj radši nechám zajít chuť :-D ( Pivoňková Petra)

    OdpovědětVymazat
  21. Já bych také uvítala videonávody, které by k nám promlouvaly česky.....

    OdpovědětVymazat
  22. Já bych brala sketche PL celých stránek nebo jednotlivých kartiček....

    OdpovědětVymazat
  23. Musím také pochválit papero - každý den je něco nového :-)
    Možná by se mi líbila inspirace ze zahraničí a tvoření např. ve stylu ..... Tak, jak to bylo nyní u Peige, Kasia ... prohledávám sice blogy, ale když se spojíte s ostatními, tak to je to pravé :-) Ostatní nápady jsou moc fajn :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Sketche PL ... asi se moc neliším od ostatních:) A častěji bych zařadila něco inspirativního ze světa:)

    OdpovědětVymazat
  25. Najprv som nevedela čo by som napísala ako odpoveď, ale páči sa mi nápad Moniky - Novinky ve světě scrapbookingu" , to by bolo super, keďže napr. ja moc také veci okolo nesledujem a určite by to bolo zaujímavé čítanie keby je to niekde prehľadne pokope :)

    OdpovědětVymazat
  26. pre mňa je vo svete scrapbookingu všetko ešte tak trošku novinkou, takže ešte nemôžem povedať, čo by mi na paperoamo chýbalo :-) rada si pozerám rôzne inšpirácie- nikdy dopredu neviem, ako ma neskôr oslovia a čo nové vďaka nim vznikne :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Třeba jednou měsíčně nahlédnout do dílny zahraničního tvůrce.

    OdpovědětVymazat
  28. Na léto by mě bavila inspirace na cestovní deníky a minialba. A taky články o třídění a úpravě fotek.

    OdpovědětVymazat
  29. Ja by som privítala rubriku o scrapbookingových novinkách :)

    OdpovědětVymazat
  30. Též bych uvítala videonávody a skteche, příp. nápady na tvorbu vlastních kartiček PL a rady ohledně vyšívání, pokud nevlastním šicí stroj :)

    OdpovědětVymazat
  31. Mě by zajímaly technické věci ohledně ořezávání, tisku, popisu fotek... (stále se mi koláže tisknou nějak blbě :-( ...)

    OdpovědětVymazat
  32. Michaela Paličková3. května 2015 v 22:04

    Za mě určitě videonávody.

    OdpovědětVymazat
  33. mam rada hrave clanky. Mohli by jste udelat "battle" mezi clenky design teamu, ktere by podle nejakeho zadani by vytvorili projekt, a my (zavislacky na vas) bychom ho odhlasovali :)

    OdpovědětVymazat
  34. VÝHERCE POUKÁZKY - Lucie Michková - gratulujeme :).

    OdpovědětVymazat
  35. To vypadá parádně :)


    PS: Právě u mě probíhá GIVEAWAY, budu moc ráda, když se zapojíš!:)
    http://www.lovies47.cz/2015/04/giveaway-03.html

    OdpovědětVymazat