2014/09/29

Blog hop trochu jinak... A 'Something Different' Blog Hop

No nevím jak je to možné (asi protože na všechny blogy kašlu a koukám jen na obrázky na pinterestu), nějak strašně mi ten blog hop unikl :D Ale jsem poctěna, že teda nakonec došlo i na mě. Takže díky Lei, že zas musím tady vzkřísit svůj blog (na který jako správná aktivní scraperka samozřejmě nemám absolutně čas).
Pokud chcete vidět něco z mojí tvorby, mrkněte sem na galerii, která je celkem aktuální. Poslední dobou jsem scrapbookování zasvětila PaperoAmo a praktickým přáním na poslední chvíli. Ale to teď ve své nové pracovně hodlám změnit. Budu tady tvořit české materiály pro PA a doufám, taky plno krásných věcí, které nezahrnují computer a balíček Adobe. Takže...

Na čem právě dělám?
Kromě stěhování, navrhování vánočních dárků v práci a řešení životních křižovatek, sem tam i něco vystřihnu. Třeba nějaké malé 52důvodové tajemství. A tento víkend černomodrou stránku. Vzpomínka na první tetování. A že neuhodnete, co je můj nejoblíbenější grafický tvar? :P 





Jak dlouho mi taková sranda trvá?
To vím naprosto přesně. Celou sobotu uklízím pracovnu, přerovnávám, vymýšlím nový a efektivnější způsob organizování papírků a papírečků. Pak v neděli odpoledne (dva dny drahý bez oběda, nevyžehlené prádlo, ...) strávím tak dvě tři hoďky skládáním a lepením nějakého výtvoru. 




Co nejraději požívám zrovna teď?
Musí to mít hvězdy nebo je to z Tchiba nebo je to silikonové nebo zlaté nebo tyrkysové a nebo to má hvězdy.


Jak vypadá tvůj kreativní proces?
Celý týden se těším, až budu mít o víkendu čas na to organizování pracovny, prohrabu všechny papíry, vyberu nějakou fotku a prostě do toho skočím po hlavě. A když je kreativní proces u konce a mě se to nějak nezdá?! Prostě tam nalepím nějakou hvězdu. Zlatou.



Inspirace?
Pinterest, Behance a další prokrastinovací blogy.

Můj styl?
Hlavně když tam jsou grafické vzory, typografie, jednoduché ozdoby, nekomplikované barevné kombinace. Nemám moc ráda vrstvení, mrzí mě všechno co není pak vidět. A taky se nechci nikdy moc zapatlat. Malá silikonová razítka a žehličkové nanášeče jsou naprostým stropem v mém patlání.


A putovat už nikam nemusíte. Hoďte si nohy nahoru. Uvařte si čaj. Zabalte se do deky. Pusťte si poslední Marvel film a radute se, že máte chvíli klid :).

A zas někdy na mém pustém scrapblogu... 

★★★

5 komentářů:

  1. Silivi! Super počtení! Po ránu se chichotám :-) Jsem moc ráda, že jsi mou výzvu přijala :-)

    OdpovědětVymazat
  2. mas to naozaj krasne!

    Pozyvam na 5 rocnu giveaway o Bioderma balicek, stylove hodinky a 50€ voucher, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/11/mega-naj-naj-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. you have a lovely blog
    i am following your blog, please follow back
    http://melodyjacob1.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. veľmi pekné! už viem u koho sa budem inšpirovať :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat