2013/06/27

Moje nová pracovna


Tak konečně mám své krásné místečko na vyrábění. Teď můžu vyrábět strašně super věcičky a zásobovat tím tento blog. Tak se těšte!
A teď k mému vysněnému koutku. Chtěla jsem mít prostě všechno po ruce, přehledně uspořádané a dostatek místa na všechno. Tak jsem si (samozřejmě) v IKEA vybrala (samozřejmě) levné a (samozřejmě) bílé komponenty.

Stůl jsem si poskládala z komponentů, které nabízí IKEA. Je to hodně výhodné, stůl si sestavíte prostě jak chcete. Vybrala jsem si šedou industriální nohu, šuplíky, které jsou původně na kolečkách, ale já je použila bez. A k tomu bílou stolní desku 120x60 cm. Chtěla jsem delší, ale IKEA jaksi 150x60 nevyrábí. Šuplíkový díl má sice takovou škaredou dýhu, ale byl v akci! A já si to nějak předělám, aby to bylo pěkné.
Na stěně mám dvě široké LACK poličky na kterých je několik průhledných krabic, kde pěkně vidím, co v nich mám. Jsou tady roztřízené razítka, stužky, odstřižky papírů a nálepky.
Další polička je úzká a původně na obrázky, já tam mám diářové scrapbooky, notýsky, stojan na nálepky, poznámkové papírky nebo třeba podložku pod hrnek, abych si svůj nový stůl nezničila nějakým hnědým kávovým kolečkem :).
Těsně nad pracovní deskou mám závěsný systém, kde jsou věci, které používám nejčastěji. Kelímky na pastelky, fixy a lepidla. Nůžky, pravítka a řezačka visí na háčcích.
U stolu mám ještě pořadač na dokumenty, kde jsou oddělené barevné papíry, vzorované papíry, složky na fotky, lepící fólie nebo nálepky velkých formátů.
V šuplících jsou různě uspořádané izolepy, gumy, různé kartičky, papírky, štítky, obrázky, pěnové čtverečky, kartonové výseky, látkové ozdoby a další věci.
A samozřejmě k tomu všemu potřebný ledový kaktusový džus a růžové donutky.

A co se týče financí? Celkově mě celá ta sranda přišla na 2627,-. Což není tak moc, ne?



8 komentářů:

  1. ááá, to mi nedělej! Teď ti moc hodně závidím! :-O :D

    OdpovědětVymazat
  2. úžasne, mať také miestečko určite sa tomu venujem viac:(

    OdpovědětVymazat
  3. je to tak skvělé, že asi puknu !! :x

    OdpovědětVymazat
  4. najrozkošnejšie pracovisko ever! :) To bude radosť tvoriť!

    OdpovědětVymazat
  5. je to krásne :-) a to na ceruzky je super !! .))

    Bola by som rada, keby si navštívila môj blog. Môžeš sa stať i mojou followerkou, čo by som sa veľmi potešila :-) - http://luciapodmanicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. vypadá to úplně super, závidím ti takové místečko ^_^.

    OdpovědětVymazat
  7. Moc krásné pracovní místo ;-) Závidím, že máš všechno hezky po ruce. Můžu se zeptat, v jakém programu upravuješ fotky (konkrétně mě zajímá ten obrázek věcí v pracovně z Ikei), díky moc ;-)

    OdpovědětVymazat