2013/04/08

březnové scrapování

Každý měsíc přináším na svém blogu shrnutí toho, jak jsem tvořila svůj Scrapbookový diář.
Můžete se podívat na lednový a únorový článek.
A březnové a další tvoření už uvidíte tady.

Minulý měsíc jsem se pouštěla do složitosti, ale tentokrát jsem vsadila spíš na koláže a hlavně na mou novou řezačku a ozdobné nůžky. Taky jsem zkoušela vybarvování designerskými fixy Copic (velikonoční zajíčci), protože jsem viděla, že  holky na scrapbookovém setkání na to měli nějaký workshop. Fixy doma máme, protože můj přítel je designér, ale nikdy mě je nenapadlo použít v scrapbooku. Sice propíjejí, takže pro příště musím na kartónky, ale jinak je to celkem zábava.
Poprvé jsem udělala stranu zaměřenou na jednu barvu. K zelenému čtvrtku a zároveň výročí se to dost hodilo. A návod na zelené "odstávající" srdíčko mám z blogu od Domči. Už jsem je dělala několikrát, při různých příležitostech a ještě mě neomrzely.
Taky jsem použila ještě nějaké zimní zásoby, které měli přijít na řadu až zase v prosinci, ale díky velikonočnímu počasí, se ještě užily.
Delší dobu už se chystám na doodle stránku (celou jen pokreslenou), ale pořád bylo plno fotek a zážitků. Tentokrát mi jedna strana na to zbyla, tak se můžete inspirovat. Použila jsem svou sbírku Stabilo fixů.
Díky mé složité cestě do Karlových Varů, jsem také poprvé dělala cestovní knížku, kde jsem vlepila všechny jízdenky (a že jich nebylo málo) a k tomu připsala zážitky z cesty.


4 komentáře: