2013/11/17

Silvie_ART: Jak jsem dělala svou první stránku 12x12...

... a asi se celkem povedla, protože jsem vyhrála soutěž na mém oblíbeném PaperoAmo.

Tak nějak jsem se smířila s formátem mého diáře na každodenní smashbookování, formátem přáníček, notýsků, A5 a A4 tematických scrapbookových bloků a ten formát 12x12 (30,5x30,5cm) se mi pořád zdál strašně veliký.
Ale po tom, co jsem naprosto propadla pinterestu a sledování českých scrapblogů, mi došlo, že se ta veliká plocha prostě nemusí zaplnit a že promyšlená kompozice krásně vynikne.
A protože na PaperoAmo zrovna běžela soutěž, která byla na téma geometrie, chytla jsem se toho, inspirovala se jedním sketchem na pinterestu a použila techniku dvojitých fotek, kterou nedávno představovala Lea.
A vyšla z toho tahle trojúhelníková stránka. Jako nosnou fotku jsem použila jednu krásnou letní vzpomínku na dovádění se sestrou.
Použité vzorované papíry jsou z IKEA, sady Dear Lizzy od American crafts a ten krásný papír z černým chevronem je z nějaké sady Sketchbook taky od American crafts a potřebovala bych jich asi ještě tak deset, protože je nejlepší na světě a ten maličký kousek, který mi ještě zbyl si musím schovat na památku :D.
Pěnové čísla jsem koupila v Kauflandu, kde měli celou sadu, ne sice v moc pěkných barvách, ale kdybych věděla, že to bude tak dobře vypadat, koupiůa bych těch sad několik.
Stránku jsem postříkala tuší a celou ještě dozdobila flitrama z eshopu Paperoamo, které byli taky podmínkou soutěže a i když jsem v myšlenkách trochu vzorovala, nakonec všechno perfektně doladili.

Takže moje rada zní, nebojte se velké stránky, na začátek použijte nějaký sketch, třeba na mém pinterestu jich mám navybíraných plno, a přihlaste se třeba do dalšího kola soutěže na Paperoamo. Já už mám svou oranžovou stránku se čtvercema a kulatýma ozdobama hotovou. Tak snad se jí bude dařit.





3 komentáře: