2013/04/01

na úvod...

Tak Vás tady všechny vítám...
... na našem blogu pro všechny scrapbookery, ale i ty, co prostě jen rádi vyrábí, lepí, stříhají, kreslí, ...

Že nevíte co to scrapbook je? Nevadí, my to taky ještě nedávno nevěděli a teď už jsou z nás scrapoholici. Varujeme Vás, že tohle je návykové a šíří se to jako zhoubná nemoc! Za chvíli budete zavalení papírama a nálepkama. Nejdřív používáte jednu krabici, pak dvě. Pak máte na každý druh obálku, pak krabičku, pak krabici... a nakonec potřebujete celou pracovnu. Samozřejmě kolem papírnictví už nikdy neprojdete bez toho, abyste si tam koupili aspoň růžovou čtvrtku. Ale spíš taky reflexní lepítka a razítko na datum a pěnovou pásku a všechny druhy nálepek co mají.

Jsme tři nadšenkyně do oboru, ale žádní profíci. Tohle je totiž obor naprosto neprofesionální. Může to dělat kdokoliv a jakkoliv se mu zrovna zachce. Je to prostě disciplína pro všechny tvořivce a ty, co rádi vzpomínají na staré dobré časy pomocí fotek a ústřižků.

Na našem blogu najdete tipy na všechno možné. Třeba kde si nakoupit pomůcky, jaké máme zkušenosti s českými internetovými scrap-shopy, jak si upravovat a tisknout fotky, ukážeme vám různé inspirace a další věci, které by vás mohli zajímat. Určitě se vám taky budou líbit konkrétní návody, na různé věcičky, co jsme vyzkoušeli a předáváme dál, co se nám povedlo.

V sekci odkazy taky najdete plno užitečných stránek. Obchody, ale i inspiraci.

A pokud se chcete dozvědět něco o nás konkrétně, stačí se podívat na naše profily. Dozvíte se, jak jsme se k scrapbookování  dostaly a proč nás baví. A taky se můžete podívat přímo na naše osobní blogy.


Těšíme se na společné tvoření!

Silvie_ART, Bee, danielle m.

1 komentář:

  1. Juuj,máte krásny blog-super dizajn,perfektné fotky,skvelé nápady! Prešla som si ho za od začiatku až do konca :D Prajem veľa tvorivosti a kopec nápadov!:)

    OdpovědětVymazat